Hoe werkt het?

Reis op een andere manier door het mijnbekken ! Verken deze ongelooflijke 3D-kaart !

Doorkruis via een wereld vol symbolen de landschappen van het mijnbekken en ontdek het verband tussen de industrie, de stad en het platteland ! 
 
En dat is nog niet alles ! Verken alle toeristische parcours van ICI en maak kennis met de rijkdommen ervan.
 
Nu bent u aan zet ! 
 
Op dit wonderlijke gebied navigeren is zeer eenvoudig ! Ga met de cursor van de muis over de verschillende weergegeven plaatsen om de bijbehorende informatie te bekijken. Zoekt u een bepaalde stad, plaats of terril ? Start een zoekactie door het betreffende veld in te vullen.
 
Gebruik de scroller van de muis of de zoomfuncties [ + ] en [ - ] van de kaart om geleidelijk een volledige onderdompeling te ondergaan. Ga er helemaal in op door volledig scherm weer te geven ! 
 
U kunt de camera naar wens horizontaal of verticaal richten door uw muis te verplaatsen en tegelijkertijd de scroller ingedrukt te houden. Heeft de muis geen scroller ? Gebruik dan de richtingspijltjes op de kaart om de camera te richten. 
 
Hulp nodig ? Bekijk de hulprubriek op elk moment tijdens het navigeren door rechtsonder op de kaart te klikken op [ ? ].
 
Mijn parcours.
 
Het gedeelte "Mijn parcours" is gereserveerd voor de gebruikers van Mobil’ICI. Hiermee kunt u na een bezoek aan het gebied uw parcours en de tijdens uw bezoek genomen foto’s raadplegen.
 
Wilt u meer weten over deze tool ? Surf naar de rubriek Rondleidingen/Tools
 
Surf naar de bezochte sites om het afgelegde parcours te ontvouwen en de historiek van uw bezoek te bekijken ! Met video’s, foto’s en bijdragen hebt u alles om nog na te genieten van uw ervaring en deze met vrienden en familie te delen.
 
Problemen met de weergave ? 
 
Om de 3D-kaart weer te geven, downloadt en installeert u de gratis plug-in "Unity Web Player" door op de betreffende link te klinken. De pagina wordt dan bijgewerkt.
 
Vereiste configuraties : Windows XP SP2 of hoger / Mac OS X 10.5 of hoger
Grafische kaart van 2004 of hoger (Shader Model 2.0, Fixed Functions Shaders, Vertex Lit Rendering). Onder Windows is de 3D-kaart compatibel met DirectX 9.0
Zonder deze vereiste configuraties kunnen wij u niet garanderen dat u deze kaart optimaal kunt bekijken.